Skip to content

Inglasning

Välkommen till Nya SE Glas

När ni tänker göra en inglasning i ett uterum eller altan, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi måttbeställer inglasning efter ert önskemål. Vi har ett brett spektrum av vad vi erbjuder för tjänster.

Vi är den lokala glasmästaren med över 20 års erfarenhet inom glasmästeri.

Inglasning, Nordmaling, Hörnefors, Husum

Season:s inglasningsystem tillverkas i Norrland och är anpassat för att klara alla typer av väderförhållanden. Därför passar inglasning från Season under alla årstider och väder. Vi ger dig även ett brett sortiment så att du kan välja på alla möjliga färger och storlekar! Ljus och öppenhet tillför ofta värden till hela huset, men även användarvänliga funktioner är viktiga för en praktisk vardag. Vi skräddarsyr inglasningen av uterum efter just dina behov. 

Inglasning med Season passar ypperligt när du vill ha ett utrymme för lugn, njutning och mys. Du kommer även kunna förlänga sommarsäsongen under vår, höst och vinter.

Om du väljer inglasning från Season får du ett tidlöst, stilrent och smäckert system med lång livslängd. Med våra isolerade lösningar kan du ge rummet mer ljus, utrymme och dynamik. Du får automatiskt flera fördelar som t.ex att det blir öppnare, utanför kommer närmare, mindre underhåll och ett ökat värde på huset. Formstabila konstruktioner med bra tätning ger förutsättningar för ett bra ljudklimat och god energihushållning. Bara fantasin begränsar möjligheterna.

Season inglasningssystem är ett bekvämt, enkelt och framför allt säkert sätt att förlänga vår vackra, men alltför korta, svenska sommar.
Season inglasningssystem gör att sommaren förlängs från tidig vår till sen höst. 

Inglasning, Nordmaling, Hörnefors, Husum

Inglasning, Nordmaling, Hörnefors, Husum

Inglasning, Nordmaling, Hörnefors, Husum